Många av er som följt mig ett tag vet säkerligen att jag fullkomligt ÄLSKAR COOKIE DOUGH. När jag ska baka Chocolate chip cookies så blir det aldrig så många kakor som jag behöver, och den enda anledningen till det är att jag inte kan hejda mig under bakandets gång. Jag äter för mycket deg. Men det är ju så himla gott! Så just därför har jag idag gjort en Cookie dough som inte ska bakas av utan kan ätas direkt ur bunken om en så önskar. Du kan även rulla små bollar som du sedan rör ner i en glassmet, göra cookie dough praliner, chokladbollar med kakdeg, kladdkaksbollar med kakdeg eller något annat smarrigt. Cookie dough, 1 stor sats: Ingredienser: 200 g smör 2 dl farinsocker 0.5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 0.75 dl mjölk 6 dl vetemjöl 3 dl chokladknappar Gör så här: Börja med att vispa rumsvarmt smör med farinsocker, strösocker och vaniljsocker. Vispa ordentligt fluffigt! Tillsätt sedan mjölken och rör om. Arbeta ner vetemjöl och knåda ihop en smidig deg. Tillsätt till sist chokladknapparna och arbeta in dem i degen. Plasta in degen och förvara i kylskåp i 1.5 vecka eller frys ner och förvara ca. 2 månader. Gillar du att smaka av Kakdegen när du bakar?