Sällan smakar någonting så bra som hemgjort godis. Inte sant? Det är godare än köpt godis, mer ekonomiskt och dessutom så vet du vad godiset innehåller. Smörgåsrån med chokladöverdrag och en krämig nougatfyllning. Det är vad jag gjort idag! Det enda du behöver är nougat, choklad och smörgåsrån. Enklare kan det knappast bli, eller hur? Chokladfyllda kex, 10 st: 10 smörgåsrån 100 g nougat eller hasselnötscreme 100 mjölkchoklad 200 g mjölkchoklad Gör så här: Börja med att dela smörgåsrånen i tre jämnstora delar. Lägg 10 delar på ett bakplåtspapper. Smält ihop nougat och 100 g mjölkchoklad i en kastrull på låg värme. Funkar även över vattenbad eller i micro. Fördela en tesked med nougatchoklad på smörgåsrånen och lägg sedan på ett till smörgåsrån på varje. Upprepa en gång till. Ställ in i kylen för att stelna i 20 minuter. Smält resterande choklad (200g) under tiden. Tag ut kexen och doppa dem i den smälta chokladen. Lägg tillbaka på bakplåtspapperet och ställ sedan in i kylen i ytterligare 30 minuter för att stelna. Hoppas att det ska smaka! ♥