För länge sedan provade jag mig på att göra hemgjorda Marshmallows för första gången.Anledningen till det var helt enkelt att jag var i behov av marshmallows i min bakning. Det var inte alls svårt att göra dessa små godingar. Och jag ljuger om jag säger att dessa inte smakade mycket bättre än de du köper i affären. Det var så himla gott! Nu ska ni få ta del av ett toppenbra recept! Ingredienser:2,5 msk Gelatinpulver 1,4 dl Vatten- 2 Äggvitor 1 tsk Vaniljpulver + Karamellfärg- 4 dl Ströocker 2 dl Vatten-Florsocker Gör så här:Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper, pudra med mycket florsocker.Rör ihop vatten och gelatinpulver, ställ åt sidan.Vispa upp äggvitan till en fluffig och fast marängsmet.Koka upp strösocker och vatten i en kastrull, låt koka till 125°C under lätt omrörning.Tillsätt gelatinet i sockerblandningen. Vispa ihop tills all gelatin smält.Häll försiktigt över gelatinblandningen i äggsmeten med en "tunn stråle" under vispning.Fortsätt sedan vispa på högsta hastighet tills smeten svalnat helt.Dela upp smeten i olika skålar och färga i valfria färger.Häll sedan smeten i spritspåsar och spritsa ut i valfri form.Jag spritsade bara långa "sträck".Pudra över mycket florsocker och låt stå framme i rumstemperatur över natten.Om du vill så kan du klippa marshmallowsen dagen efter, som jag gjort för att få minimarshmallows. LYCKA TILL! ♡