<div style="text-align: center"> <div> <div> <div> <span style="font-size: 13px;line-height: 18px">Nu är det ett sådant där tillfälle när jag inte finner ord, igen. </span></div> </div> <div>När det kommer till choklad så finns det egentligen inte så mycket att säga. Chokladen tystar mun. </div> <div>Denna Chokladsalami som jag gjorde igår blev minst sagt himmelsk. Den är ljuvlig och numera älskar jag Salami!</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Detta kan vara det bästa jag gjort på väldigt, väldigt länge.<br />Och att det endast tar 5 minuter att svänga ihop smeten och att man inte behöver använda någon ugn gör det hela ännu bättre. Det finns liksom inga ursäkter för att inte prova detta!</div> <div> </div> <div><em>Ingredienser:<br /></em>250 g Digestievekex<br />100 g Mariekex<br />2 Ägg<br />75 g Smör<br />30 g Nutella<br />1.5 dl Kakao<br />1 1/4 dl Strösocker<br />1 tsk Vaniljsocker</div> </div> </div> <div> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong>Börja med att smälta smöret.<br />Krossa kexen i en stor bunke och spara lite till "utbakning".<br />Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda väl. <br />Forma chokladröran till en tjock, lång rulle.<br />-<br /><em>Om smeten är för lös, och är lite svår att få ihop till en rulle, tillsätt mer krossade kex.<br />Tag hjälp av bakpapper eller ställ in den i kylskåpet en stund innan du fortsätter.<br /></em>-<br />Rulla den sedan i kexsmulet och vira in den i smörpapper eller folie.<br />Förvara din Chokladsalami i kylskåpet.<br />-<br />Går även utmärkt att frysa och då håller den i flera månader, tag fram den en stund före servering. </p> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> <div> <div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> <div> <div> <div><span>LYCKA TILL! ♡</span></div> <div><span> </span></div> </div> </div> <div> </div> </div> </div>