... Behöver jag säga mer? Finns det någon bland mina fina läsare som INTE tycker om Chocolate Chip- kakdeg?Det kan, enligt mitt tycke, vara bland det godaste som finns. Och istället för att alltid äta upp mer än halva degen när jag bakar Chocolate Chip Cookies, så har jag nu satt ihop ett himmelskt recept på Chocolate Chip Cookie Dough Fudge. Smaken är bortom denna värld. Eftersom receptet blev så bra, så tycker jag att ni också ska få ta del av det! :-) Ingredienser Kakdeg:5 msk Smör3 1/2 msk Strösocker3 1/2 msk Farinsocker1/2 tsk Vaniljsocker1 nypa Salt2 tsk Vispgrädde1 1/5 dl Vetemjöl Ingredienser Fudge:5 msk Farinsocker5 msk Smör1 nypa Salt5 msk Vispgrädde4-5 dl Florsocker1 1/2 dl hackad, mörk Choklad Gör så här:Börja med att klä en fyrkantig form med bakpapper.Kakdeg - Vispa smör, strö- och farinsocker med elvisp tills det blir ljust och fluffigt.Vispa ner vaniljsocker, salt och grädde.Fudge - Smält ihop smör, farinsocker och grädde i en kastrull på låg värme.När farinsockret löst upp sig tar du av kastrullen från värmen.Vispa sedan ner salt, vaniljsocker och florsocker - lite i taget.Rör ner kakdegen i kastrullen och rör ihop till en jämn deg.Blanda till sist ner den hackade chokladen.Tryck ut degen i formen och låt stå i kylskåpet minst två timmar innan du skär upp den i bitar. Förvaras i kylskåp i 2-3 veckor. Du kan även slå in dem i smörpapper och ge bort till en vän! :-) LYCKA TILL! ♡