<p style="text-align: center">Wihoo, idag är det Våffeldagen!<br /> Jag gillar den här dagen.<br /> Dels för att jag just nu (till frukost) sitter och mumsar på en farligt god Våffelglass men även för att det kommer att bli en bra dag.<br /> Ska ni äta någon våffla idag?<br /> Om svaret är JA på den frågan så tycker jag att ni måste prova min <strong><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/2015/03/24/vaffeltarta/" target="_blank" rel="noopener">Våffeltårta</a></strong> eller dessa Våffelglassar. ↓</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/03/IMG_3202.jpg"> </a>Dessa Våffelglassar är verkligen en höjdare.<br /> Både idag, för att det är Våffeldagen, men också andra dagar.<br /> Speciellt varma sommardagar. Och speciellt till barnen.<br /> Barn älskar dessa glassar!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/03/IMG_3176.jpg"> </a>Det är, som ni ser, Våffelhjärtan som jag fyllt med glass, doppat i mörk choklad och toppat med karamellströssel.<br /> Jag lovar att dessa kommer att göra succé.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/03/IMG_3199.jpg"> </a>Jag valde att ta en vaniljglass med jordgubbssås att fylla emellan.<br /> Det var det jag hade kvar sedan jag gjorde glass för ett tag sedan.<br /> Men det funkar givetvis att fylla dem med den glass man gillar bäst.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>6 st.</strong></p> <p style="text-align: center"><em>Våffelglassar:<br /> </em>2.5 Våfflor<br /> 6 dl Glass<br /> 100 g Choklad<br /> Strössel</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att dela våfflorna i hjärtan, 12 st hjärtan.<br /> Skopa en dl glass på hälften av alla hjärtan.<br /> Tryck sedan fast resterande hjärtan på glassen så att det blir som en sandwich.<br /> Lägg dem i frysen en stund och smält under tiden chokladen.<br /> Doppa glassarna i den smälta chokladen och strö genast på lite strössel.<br /> Förvara glassarna i frysen och tag fram direkt innan servering.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/03/IMG_3194.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">