Hej hej fina ni! Hoppas att allt är väl med er och att ni har det fint. :) Här är stressen högre än någonsin förut. Vi filmar och bakar för fullt här hemma. Min sambo och jag är bästa teamet. Han är grym med kameran och redigeringen och jag bakar. Funderar på att anställa honom! Tur i oturen (för mig) att han är sjukskriven med gipsad hand. Ska försöka filma minst 5 till filmer idag då vi åker till Gotland på fredag. :)) Idag kommer det upp ett recept på Nutellafyllda Chocolate chip cookies på Facebooksidan. Klicka här och följ så att du inte missar några härliga bak-filmer!! :)) Innan vi sätter igång med filminspelning så tänkte jag dela med mig av ett recept på världens godaste Jordgubbsmjukglass. SÅ GOD. Det är Mjukglass. Eller jag valde att äta den som Mjukglass bara för att jag inte orkade vänta i ytterligare 1.5 h.. ;)) KOLLA HÄR!! Är det inte lyxigt att göra sin egen glass på bra råvaror och Svenska, solmogna Jordgubbar? Det tycker jag! Jordgubbsmjukglass, 8 port: 300 g Färska Jordgubbar 1 dl Strösocker 1.5 msk Honung 3 Äggulor 4 dl Vispgrädde +Strössel - Börja med att mixa 250 g av Jordgubbarna till en slät smet. Hacka de resterande 50 G grovt. Vispa strösocker, honung och äggulor ljust och fluffigt med elvisp. Vispa grädden lagom hård. Vänd ner jordgubbssmeten, jordgubbarna och äggvispet i grädden. Rör om till en jämn glassmet. Häll över i din glassmaskin och kör till en mjukglass, ca. 25-30 minuter. Spritsa ut glassen i strutar. Toppa med Strössel. Om du vill ha Kulglass istället för Mjukglass så häller du smeten i en form när den gått 20 minuter i glassmaskin, frys formen minst 1.5 h. Skopa upp och servera i strutar. Hoppas det smakar! :)) Kram! ♥