Hej på er raringar! SÅ himla roligt att ni var så många som älskade mina Pms-brownies igår. Vi slog igår besöksrekord här inne sedan bloggen flyttade till Amelia. Så himla roligt! :)) Idag sitter jag med skrivjobb hela dagen. Har med mig lite Äpplechips som jag mumsar på och tänkte tipsa er om dessa som jag gjorde för några år sedan. De är supregoda och perfekta att göra nu när äppelträden dignar av frukt. Äppelchips: Äpplen Kanel - Börja med att sätta ugnen på 100°C. Klä en plåt med bakplåtspapper. Skiva dina äpplen med en mandolin eller skär de tunt med en kniv. Lägg skivorna tätt på plåten. Strö över lite kanel innan ni sätter in dem i ugnen, det höjer smaken och gör dina chips ännu godare. Sätt plåten i mitten av ugnen och torka äpplena i 1-2 timmar, tills de är hårda. När du ser att det blir fuktigt på glaset i ugnen, låt då ugnen stå lite öppen så att all fukt kommer ut. Alternativt sätt dit en sked så du får en liten springa. Låt sedan ugnen vara lite öppen hela tiden. Förvaras torrt i tätslutande burk! Lycka till. :))