[caption id="attachment_2146477479" align="aligncenter" width="640"] Glassarna är inte bara otroligt goda, utan även väldigt fina. Inte sant?[/caption] [caption id="attachment_2146477480" align="aligncenter" width="640"] Min favorit blev den med blåbär. Det är något visst med kokos och blåbär tillsammans. Smakerna gifter sig så fint.[/caption] God morgon mina vänner! Hoppas att allt är väl med er! I mitt liv händer det väldigt mycket just nu. Många spännande saker på G som jag snart ska berätta för er! Ni kommer älska det! I morse åt jag glass till frukost, vilket jag i och för sig gör nästan varje morgon. Men denna gång blev det inte den gamla vanliga, utan en ny variant gjord på kokosmjölk. SÅ galet god! Jag ska skutta in i köket nu för att börja min arbetsdag. Vi hörs lite senare! Missa inte receptet på glassen här nedan. ↓ Frukostglassar, 4 st: 1 burk kokosmjölk 0.5 tsk vaniljpulver 2 dl valfria bär - färska eller frysta 1 dl müsli Börja med att varva kokosmjölk och bär i glassformar. Stick ner glasspinnar och toppa med müsli. Frys i minst 4 timmar. Tips på fler glassar att äta till frukost: Chokladglass Jordgubbsglass Hallonglass Blåbärsglass Avokadoglass Saffransglass Lingonglass Kokosglass