<p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6452.jpg"> </a>Kakfat fyllt med goda kakor.<br /> Det är så fint! SÅ fint! Och oftast även väldigt uppskattat på kalasen.<br /> Eftersom att vi i helgen åker iväg med husvagnen så har jag ägnat många timmar denna vecka till att baka småkakor.<br /> Enkelt att ta med, smälter inte och är någonting som både jag och sambon älskar.</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6476.jpg"> </a>Dessa supersnabba Havrekakor är en av mina absoluta favoriter.<br /> Endast tre ingredienser krävs, om man inte vill ha dumle i, och det går supersnabbt att svänga ihop dem.<br /> De är verkligen helt perfekta. Funkar utmärkt att baka under stress, tro mig. Jag har provat! ;-)</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6475.jpg"> </a>Mmm.. Innan jag skrev det här så var jag tvungen att hämta mig en havrekaka! Mums!</p> <p style="text-align: center"><em>Havrekakor, 10 stora:<br /> </em>150 g Smör<br /> 3.5 dl Havregryn<br /> 1.5 dl Strösocker<br /> 15 Dumle - i små bitar</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong> Börja med att sätta ugnen på 175°C och ställ ut tio muffinsformar på en plåt.<br /> Smält smöret och rör ner havregryn och strösocker.<br /> Klicka ut matskedar i formarna tills all smet är slut i bunken.<br /> Strö över Dumle på varje kaka.<br /> Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter.<br /> Låt svalna helt innan du plockar ut dem ur formarna.</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6464.jpg"> </a></p> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</p> </div> <div class="meta"></div> </div>