Tänk att någonting så enkelt kan vara så himla gott. Denna dessert passar sig verkligen perfekt till Nyårsafton. Det går fort, är enkelt, ingen ugn krävs och så blir det himmelskt gott. Med ett tomtebloss i desserten vid servering så ökar nyårskänslan till max. Så fint också, visst? Nyårsdessert, 4 port: 10 digestivekex 2 msk Smör 10-12 jordgubbar 3 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker - Börja med att lägga kexen i en plastpåse och banka sedan sönder dem med t.ex. en kavel. Smält smöret och blanda ner kaksmulorna. Vispa upp grädden lätt tillsammans med vaniljsockret. Skiva jordgubbarna. Varva kaksmulor, jordgubbar och vispgrädde i fina glas. Toppa med lite kaksmulor och stick gärna ner ett tomtebloss. Tänd tomteblossen vid servering. Du kan förbereda denna dessert på morgonen och låta den stå i kylskåpet tills den ska serveras. Den enda skillnaden är att kaksmulorna blir lite sega - dock väldigt goda. Vad ska ni baka till nyår? Kram! ♥ Fler tips på efterrätter till Nyår: Snickersglasstårta Syrlig Citronsorbet Len Chokladglass Jordgubbssemifreddo Fryst Jordgubbscheesecake på kladdkaka Kexchokladskålar med chokladganache Chokladfondant med hallon After eight- rutor Kladdkaka med karamellpopcorn