Key lime pie i strut. Enkelt att baka, festligt att servera och himla goda!Istället för att krossa kex och göra pajskal som i en vanlig Key lime pie så rotade jag fram ett gäng glassrån ur skafferiet och tänkte att de måste passa perfekt som "pajskal". Jag experimenterade lite och kom fram till något fantastiskt. Både roligt att baka, enkelt och så himla gott! Key lime pie i strut. Dessa kommer att göra succé vid varje fikatillfälle!Key lime pie i strut, 12 st:Fyllning:1 burk kondenserad sötad mjölk (ca. 400 g)saft från 4 st. limefrukterrivet skal från 3 st. limefrukter3 tsk vaniljsocker1 ägg2 äggulor + 12 st. glassrånGarnering strut:150 g vit chokladMaräng: 1.5 dl vatten2 dl strösocker3 äggvitorGör så här:Placera ut dina glassrån i en struthållare, ställ på en plåt och sätt ugnen på 175§C över/undervärme.Fyllning: Blanda kondenserad mjölk, limesaft- och skal samt vaniljsocker i en skål. Vänd ner äggulorna och ägg. Rör ihop till en slät blandning.Fördela blandningen jämnt i strutarna.Grädda mitt i ugnen i 15 minuter. Tag ut och låt svalna helt.Smält den vita chokladen till garnering och doppa toppen av strutarna i chokladen. Låt stelna.Maräng: Koka socker och vatten i en kastrull till 123°c. Var noggrann med värmen på plattan så att sockerlagen inte bränns!Vispa äggvitor i en rostfri bunke med elvisp eller i din assistent. Vispa till ett skum och tillsätt sedan sockerlagen i en tunn stråle under konstant vispning.Fortsätt vispa till marängen svalnat helt och styva toppar bildas.Spritsa marängen i strutarna och bränn snabbt av med en gasbrännare. Toppa eventuellt med lite rivet limeskal. Lycka till med bakningen!