Key lime pie i glas är en fräsch dessert som du enkelt svänger ihop på fem minuter. Bakas utan ugn!En av mina absoluta favoriter är min krämiga key lime pie. Och för ett par år sedan gjorde vi den som dessert i portionsglas på nyårsafton, men så kom jag på att jag endast delade med mig av det på instagram och inte här på bloggen. Så idag svängde jag ihop ett par glas med denna ljuva dessert för att fota till bloggen. Så, här kommer nu receptet! Busenkelt och helt galet gott. Du behöver inte ens en ugn. Jag toppar med lite grövre limezest för att det är väldigt iögonfallande! Också är det fantastiskt gott! Men det är såklart inget måste, desserten smakar mycket lime även utan skal på toppen.TIPS:* Desserten kan förberedas dagen innan - plasta in och låt stå i kylskåp. * Använd glutenfria kex för en dessert fri från gluten.Key lime pie i glas, 4 st:Ingredienser:40 g smör160 g digestivekex 1 burk (397 g) sötad kondenserad mjölk - jag använder denna (adlink)1 limefrukt - skal och saft 2 dl vispgräddeGör så här:Smält smöret och låt stå.Mixa kexen i en matberedare till ett fint smul, tillsätt smöret och rör ihop. Låt stå.Blanda kondenserad mjölk med saft och skal från limefrukten, ställ åt sidan.Vispa grädden fluffig.Fördela kexsmulet i fyra glas, toppa sedan med limeblandningen och fluffig grädde.Dekorera eventuellt med lite extra limeskal. Lycka till med bakningen!