Kladdiga chokladmuffins med oreofrosting, kalasets höjdpunkt helt klart. Så ofantligt goda och väldigt enkla att baka. Roligt och gott för både stora och små. ♥ Oreofrostingen är egentligen min Oreodip. Den funkar lika bra att spritsa på muffins som den gör att äta som en dip, eller varför inte använda som fyllning i en tårta? Kladdiga Chokladmuffins med Oreodip, 25 st: Muffins: 100 g smör 2 ägg 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0.5 dl kakao 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 nypa salt Frosting: 100 g cream cheese 1.5 dl vispgrädde 0.5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 8 oreokakor Gör så här: Muffins: Börja med att sätta ugnen på 200°c över/undervärme och placera ut 25 minimuffinsformar på en bakplåt. Smält smöret och låt det svalna en aning. Vispa upp ägg och strösocker ljust och fluffigt med elvisp, tillsätt sedan det smälta smöret och rör om med en slickepott. Rör ner de torra ingredienserna och arbeta ihop en klumpfri smet. Fördela smeten jämnt i formarna och grädda mitt i ugnen i ca. 10 minuter. Tag ut och låt svalna helt. Frosting: Vispa alla ingredienser utom kakorna. Hacka oreokakorna och vänd ner dem i smeten. Spritsa frostingen på muffinsen och toppa eventuellt med bär. Hoppas att det ska smaka. ♥