Cupcakes med chokladfrosting. Små och naggande goda. De är bakade med kinderchoklad som gör hela härligheten ännu bättre. En cupcake som ni bara måste prova om ni som jag - älskar choklad. Detta receptet har jag tagit fram i ett tidigare samarbete med Hemmakväll. Jag jobbade med dem förra året och blev så himla nöjd med receptet att jag vill (med godkänt från hemmakväll) dela det med er här också. Kul, visst? Chokladcupcakes med Kinder country, 25 st mini: Muffins: 75 gram smör 1 tsk vaniljsocker 1 dl vatten 1 dl mjölk 2 ägg 3 dl strösocker 3 dl mjöl 1 dl kakao 1 tsk bakpulver 1 tsk bikarbonat 0.5 tsk salt 10 Kinder Country mini Frosting: 100 g mjölkchoklad 300 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 2 msk kakao + 25 Kinder country mini till garnering Gör så här: 1. Börja med att sätta ugnen på 175° och placera ut 25 små muffinsformar i en muffinsplåt. Ställ åt sidan. 2. Smält ihop smör, vaniljsocker, vatten och mjölk i en kastrull på låg värme på spisen, låt sedan svalna en aning. Rör sedan ned äggen i smörblandningen. 3. Blanda strösocker, mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en skål för sig och tillsätt sedan smörblandningen. Rör ner grovhackad kinder country och arbeta ihop en klumpfri smet. 4. Häll sedan smeten i formarna, fyll till 2/3 i varje form. Grädda sedan mitt i ugnen i ca. 15-18 minuter. Tag ut och låt svalna. Smörkräm: 1. Börja med att smälta chokladen på låg värme, låt svalna. 2. Vispa smör, florsocker och kakao riktigt fluffigt med elvisp eller i din assistent, vispa i 10 minuter. Rör sedan ner chokladen och rör tills du fått en jämn och fin smörkräm. 3. Spritsa smörkrämen på dina muffins och tryck sedan ner en kinder country mini i varje muffins. Hoppas att det ska smaka! ♥