Chokladcupcakes med kolagömma är en festlig och barnsligt god cupcake.För ett par månader sedan så bakade jag till ett jobb som jag gjort i samarbete med Törsleffs. Jag knåpade ihop tre härliga recept som jag och min man plåtade för en receptfolder som ännu finns att finna i de flesta matbutiker, kika bland bakingredienserna och den kondenserade och karamelliserade mjölken. Så kul! Inlägget här på bloggen är dock inte med i samarbetet utan jag fick lov att dela recepten här ändå när jag frågade. Jag fyllde hallonen med karamelliserad mjölk också, visst blir det tjusigt?TIPS:Glutenfritt: Byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix.Förvaring: I en låda med tättslutande lock i kylskåp i 2 dygn. Eller odekorerade i frys i tre månader.Klicka här för fler recept på härliga cupcakes!Chokladcupcakes med kolagömma, 12 st:Muffins:135 g smör1 dl standardmjölk2 ägg2 dl strösocker3 dl vetemjöl1 dl kakao1.5 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1 nypa saltFyllning:2 dl Törsleffs karamelliserade mjölkChokladsmörkräm:100 g mjölkchoklad200 g rumsvarmt smör1 dl Törsleffs kondenserad sötad mjölk2 dl florsocker2 msk kakao Garnering:12 st färska hallon3 msk Törsleffs karamelliserade mjölkGör så här:Sätt ugnen på 175° grader över/undervärme.Smält smöret och rör ner mjölk, ställ åt sidan.Vispa ägg och strösocker fluffigt i en skål.Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en annan skål. Tillsätt smöret och ägg- och sockerblandningen, rör ihop till en smet.Fördela smeten i 12 muffinsformar, fyll dem ca 2/3 delar. Grädda mitt i ugnen i ca 15-18 minuter.Tag ut och låt svalna innan du gröper ur lite i mitten av varje muffins. Fyll groparna med karamelliserad mjölk.Smörkräm: Smält chokladen och låt svalna. Vispa smör, kondenserad mjölk, florsocker och kakao till en fluffig smörkräm. Tillsätt chokladen under konstant vispning och rör ihop en slät smörkräm. Spritsa smörkrämen på dina muffins. Toppa med färska hallon som du fyller med karamelliserad mjölk. Lycka till med bakningen! Missa inte att kika in på min facebooksida för mer inspo!