Snart är det Halloween, och vad passar inte bättre då än en riktigt maffig Halloweentårta? Denna bakas enkelt utan ugn då grunden är en chokladbollstårta. Sedan toppas den med massa härligt halloweengodis.. Den är toppad med Chokladbollar, nutella och massa halloweengodis. Den är underbar! Halloweentårta, 10-12 bitar: Ingredienser: 350 g smör 2.5 dl florsocker 1 msk vaniljsocker 100g smält mjölkchoklad 1 dl kakao 1 dl oboýpulver 1 dl kaffe ca. 20 dl havregryn + kokos & orange färg + 1 dl nutella eller smält choklad & valfritt godis som topping Gör så här: Börja med att klä en springform 15cm med plastfolie. Vispa rumstempererat smör med florsocker, vaniljsocker och mjölkchoklad fluffigt med elvisp eller i köksassistent. Tillsätt kakao, oboýpulver, kaffe och havregryn. Vispa på hög hastighet så att grynen krossas. Tillsätt havregryn efter behov – smeten ska hålla ihop bra. Rulla 8 små chokladbollar och rulla sedan i färgad kokos. Tryck ut resten av smeten i formen och ställ in i kylskåpet i 30 minuter. Tag bort kanten- och plasten från formen. Rulla chokladtårtan i kokos – runt hela kanten. Lägg på ett tårtfat. Bred på nutella/choklad och toppa med chokladbollar samt godis. Lycka till med din Halloweentårta. ♥ Fler recept till Halloween: Kladdkaka med spöken Spökkakor Kladdkaka med spindelnät