[caption id="attachment_2146474031" align="aligncenter" width="2000"] Jag har toppat denna skönhet med lite av varje av det jag har i skafferiet. Bland detta - Nutella, plopp, dumlesnacks, twix, smörkola, ferrero rocher, marabou mjölkchoklad, snickers, daim och knäckkulor. Och så Chokladbollar också förstås.[/caption] Chokladbollstårta, 12 bitar: Ingredienser: 300 g smör 2 dl florsocker 1 dl kokt kaffe 1 msk vaniljsocker 200 g smält choklad eller nutella 1.5 dl kakao 1 dl oboýpulver 10-12 dl havregryn + kokos, pärlsocker eller strössel + 1 dl Nutella & valfritt godis som topping Gör så här: Börja med att klä en springform (18 cm) med plastfolie. Vispa rumstempererat smör och florsocker fluffigt. Tillsätt sedan kaffe, vaniljsocker, smält choklad, kakao, oboypulver och lite havregryn i taget. Vispa sedan ihop en smidig och klibbig smet. Tryck ut smeten i formen och ställ in i kylskåpet i ca. 20 minuter. Tag bort kanten- och plasten från formen. Rulla kanten i kokos eller pärlsocker och lägg sedan kakan på ett tårtfat. Bred på nutella och toppa med godis. Lycka till med din Chokladbollstårta. ♥