[caption id="attachment_2146478644" align="aligncenter" width="708"] Smörkrämen mixar jag ihop i min matberedare i 5-7 minuter, och längre ändå om det behövs. Sedan tillsätter jag havregryn tills jag nått en bra konsistens. In i kylen en stund, sedan är det bara att rulla och njuta. DRÖMGODA![/caption] [caption id="attachment_2146478639" align="aligncenter" width="708"] Jag lovar er att dessa är de godaste chokladbollarna jag har gjort någonsin. Min pappa sade likadant, och sedan åt han upp allihopa.. :-))[/caption] Dessa är perfekta att baka om du eventuellt har fått smörkräm över efter att ha bakat en kaka eller tårta. Toppen att slippa slänga den goda krämen, inte sant? Chokladbollar på smörkräm, 20 st: 100 g smör 1.5 dl florsocker 0.5 dl kakao 0.5 dl oboýpulver 1 espresso 2 msk vatten 5-6 dl havregryn + kokos att rulla i Gör så här: Börja med att mixa rumsvarmt smör med florsocker, kakao, oboýpulver, espresso och vatten till ett fluff i din matberedare. Mixa i ca. 5-7 minuter. Tillsätt sedan havregryn efter behov och mixa till en bra konsistens. Ställ i smeten i kylskåpet 30 minuter och rulla sedan till chokladbollar som du rullar i kokos, pärlsocker, strössel eller vad du önskar. Lycka till med era Smörkrämschokladbollar. Göm inte att följa mig på Instagram & Facebook för härliga uppdateringar flera gånger om dagen. Kram ♥