Missa inte filmen där du kan se hur jag bakar dessa Kladdkakebollar:Håll i hatten kära vänner.Detta är verkligen någonting utöver det vanliga. Detta är magi!En Kakdegsboll rullad i kladdkaka, doppad i choklad och toppad med salt.Jag finner faktiskt inga ord för dessa bollar. De är SÅ himla goda. :)Dessa bollar är det bland det godaste jag har ätit. De har liksom allt du kan önska, och kanske lite till? Kakdeg, Kladdkaka, kakdeg, choklad, salt, segt, mjukt, kladdigt, gott, ljuvligt, himmelskt..Chokladdoppade kladdkakebollar med Kakdegsgömma:Ingredienser1 Kladdkaka - recept här1 sast Kakdeg - recept längre ned300 g Mörk Choklad att doppa iIngredienser Kakdeg75 g smör0.75 dl farinsocker0.25 dl strösocker1 msk mjölk1 tsk vaniljsocker2.25 dl vetemjöl1 nypa salt2 dl chokladknapparGör så här:Börja med att röra ihop smör med farin- och strösocker, ljust och fluffigt. Tillsätt sedan mjölk och vaniljsocker, rör ihop.Rör sedan ner vetemjöl, salt och choklad. Arbeta ihop en smidig deg.Arbeta ihop en jämn deg.Rulla degen till 15 jämnstora bollar och ställ sedan kallt i 30 minuter.Mosa den kalla kladdkakan i en skål och tag sedan fram kakdegsbollarna.Rulla in kakdegen i kladdkaka och smält under tiden choklad på spisen på låg värme.Doppa till slut bollarna i choklad och toppa med lite salt. Låt stelna helt innan servering.*Funkar utmärkt att frysa in. Låt då stelna i rumstemperatur.* Istället för chokladknappar kan du ha hackad choklad.* Doppa bollarna i den choklad du gillar bäst. Jag använder Marabou mörk. Lycka till! ♥