<div style="text-align: center"> <div> </div> <div>Idag ska ni få ta del av ett ljuvligt recept på Mums-Mums.<br />Jag har aldrig gillat mums-mums så himla mycket! Men mitt recept blev super! Dessa godbitar gick åt väldigt fort här hemma och det är ett väldigt bra tecken för mig! :-)</div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Vad jag däremot älskar är mums-mums med kokos.<br />Så jag rullade en del av dem i kokos också. Dessa blev mina favoriter!</div> </div> </div> <div style="text-align: center"><em> </em></div> <div style="text-align: center"><em> </em></div> <div style="text-align: center"><em>Ingredienser:<br /></em>2 1/2 dl Strösocker<br />1 dl Florsocker<br />1 Äggvita<br />1 msk Vaniljsocker<br />1 1/2 dl kokande Vatten<br />1 1/2 msk Gelatinpulver<br />300 g Choklad</div> <div style="text-align: center">+ 20 st Smörgåsrån</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"><strong>Gör så här:</strong><br />Börja med att röra ihop strösocker, florsocker, äggvitan och vaniljsockret.<br />Koka upp vattnet och häll i gelatinpulvret.<br />Rör om tills gelatinpulvret löst sig.</div> <div style="text-align: center">Häll sedan ner gelatinet i sockerblandningen.</div> <div style="text-align: center">Vispa allt i en köksassistent eller med elvisp i ca 20 minuter.</div> <div style="text-align: center">Under tiden som smeten vispas kan du passa på att trycka ut cirklar av smörgåsrånen.<br />Om du vill göra små Mums-Mums (jag gjorde små) så får du ut 2 runda bottnar av varje rån, men vill du ha stora så får du istället ut en botten av varje rån.</div> <div style="text-align: center">Jag använde mig av en liten pepparkaksform när jag tryckte ut bottnarna.</div> <div style="text-align: center">När smeten är klar så klickar du i den i en spritspåse med valfri tyll.<br />Nu är det bara att spritsa ut smeten fint på dina bottnar.</div> <div style="text-align: center">När du har spritsat klart så ställer du alla Mums-Mums i kylskåpet i ca 30 minuter så att de hinner stelna och fastna på sin botten. <br />Under tiden kan du smälta chokladen över vattenbad på svag värme.</div> <div style="text-align: center">Sedan är det bara att doppa dina mums-mums i chokladen och låta det rinna av lite innan du ställer dem på ett galler för att torka.</div> <div style="text-align: center">Om du vill rulla dem i kokos så låter du chokladen stelna lite innan!</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center">Dina mums-mums förvaras i kylskåpet och ska helst vara rumstempererade när du äter dem, för då är de som godast! :-)</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> </div> </div> <div style="text-align: center">Det charmiga med hemgjorda mums-mums är dess form. Det ska liksom synas att dem inte är köpta, eller hur?</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"><span style="font-size: 85%">LYCKA TILL! ♥</span></div>