<div style="text-align: center"> <div> </div> <div>Alltså Wow! Detta är magiskt!! </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Fluffiga Chokladbollar med en fräsch Hallonmousse, vad kan gå fel? - Ingenting!<br />Det var bland det bästa jag någonsin gjort. En av mina bättre idéer faktiskt. Blev supernöjd!</div> <div>Det roliga är att jag inte vet hur jag fick idéen att göra Whoopies av Chokladbollar.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Det blev en blandning av Chokladbollar, Hallon & Kokos. Utsökt om ni frågar mig!</div> <div>Jag tänkte dela med mig av detta recept till er. </div> <div> </div> <div><em>Fluffiga Chokladbollar:<br /></em>200 g Smör<br />10 dl Havregryn, gärna fiber<br />1,5 dl Vispgrädde<br />2 dl Strösocker<br />2 msk Vaniljsocker<br />4 msk Kakao<br />3 msk starkt Kaffe<br />1 nypa salt<br />-<br />+ Kokos att rulla i</p> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong>Börja med att röra smör och socker fluffigt.<br />Vispa ner grädden och kör med elvisp på hög hastighet tills du fått en porös smet.<br />Vispa ner kaffe, kakao, vaniljsocker och salt.<br />Vispa ihop till en jämn smet.<br />Vispa sedan ner havregryn och kör med elvispen tills havregrynet krossats en aning.<br />Ställ smeten i kylskåpet i minst 30 minuter. <br />-</div> <div> </div> <div> <div><em>Hallonmousse:<br /></em>2.5 dl Hallon<br />0.5 dl Strösocker<br />0.5 msk Gelatinpulver<br />1.5 dl Vispgrädde</div> <div> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong>Lägg 0.5 dl hallon åt sidan och koka upp resterande tillsmmans med sockret i en kastrull.<br />Låt gelatinet svälla i 1 msk vatten och rör sedan ner det i hallonpurén.<br />Vispa grädden hårt.<br />Vänd ner hallonpurén i grädde och vänd försiktigt om.<br />Låt stå i kylskåpet tills det stelnat en aning.</div> <div> </div> <div>-</div> </div> <div>När smeten stelnat så trycker du ut den till en 2 cm tjock platta på ett bakplåtspapper.<br />Stansa sedan ut cirklar av chokladbollssmeten och vänd dem sedan i kokos.<br />Lägg på en tallrik och ställ in i kylskåpet en stund.<br />-<br />Tag sedan ut dem och spritsa på lite hallonmousse på hälften av alla chokladbollsplattor.<br />Lägg sedan på den andra hälften på hallonmoussen, så att det blir två chokladbollsplattor med hallonmousse emellan. <br />Ställ in dem i kylskåpet så att de får sätta sig ordentligt, samt stelna lite.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Servera dessa himmelska godbitar precis som de är.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div>LYCKA TILL! ♡</div> <div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div>