<p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4993.jpg"> </a>Hej på er!<br>Egentligen tänkte jag lägga ut detta recept imorgon, men jag kan inte vänta.<br>Dessa kakor förtjänar all tid i social media som de bara kan få.<br>Och de förtjänar ALL er uppmärksamhet nu.</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-19-kl.-19.29.50.png"> </a>Det är nämligen någonting alldeles himmelskt gott som gömmer sig inuti dessa kakor.<br>Jag tror att ni kan gissa vad det är. Visst är det ljuvligt?</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_5037.jpg"> </a>Ja, ni hade rätt..<br>NUTELLA! Dessa kakor är goda även utan fyllning, men de är hundra gånger godare med en krämig nutella inuti.<br>Alltså förstå när man tar en tugga i dessa kakor.. Det är raka vägen in i chokladhimlen..</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4983.jpg"> </a>De påminner lite om mina <a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/2015/05/14/chocolate-chip-fudge-cookies/"><strong>Chocolate chip fudge cookies</strong></a> som blivit väldigt populära.<br>Men jag vågar faktiskt säga att dessa kakor sålr fudge-kakorna med hästlängder. Åtminstone om man gillar nutella.. :-)</p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_5005.jpg"> </a>Nu ska ni få receptet på dessa godbitar.. ♥</p><p style="text-align:center;"><u>Receptet ger 16 kakor.</u></p><p style="text-align:center;"><i>Chocolate chunk Nutella cookies:</i><br>16 msk Nutella<br>3.75 dl Vetemjöl<br>2 tsk Majsstärkelse<br>0.5 tsk Bakpulver<br>0.5 tsk Salt<br>140 g Smör<br>1.5 dl Farinsocker<br>1 dl Strösocker<br>1 Ägg<br>1 Äggula<br>2 tsk Vaniljsocker<br>1 dl Kakao<br>3 dl Mörk choklad, hackad<br>2 dl Chocolate chunks</p><p style="text-align:center;"><strong>Gör så här:</strong><br>Börja med att klicka ut 16 msk Nutella på en bakpapperklädd bricka, ställ i frysen i 1-2 h.<br>Klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.<br>Blanda mjöl, majsstärlekse, bakpulver och salt i en bunke, ställ åt sidan.<br>Vispa smöret mjukt och fluffigt, tillsätt sedan farin- och strösocker. Vispa lite till.<br>Tillsätt sedan ägget och äggulan, vispa på låg hastighet.<br>Rör ner de torra ingredienserna, vispa på låg hastighet till en jämn deg.<br>Tillsätt den hackade chokladen och arbeta ihop.<br>Skopa ut 16 degbollar på plåten.<br>Gör ett hål i varje boll med hjälp av en sked eller dina fingrar.<br>Tag ut nutellan ur frysen, tryck ner en nutellaklick i varje kakdeg.<br>Rulla ihop degbitarna till jämna bollar så att nutellan inte syns.<br>Tryck fast rikligt med chocolate chunks på varje degboll.<br>Lägg alla bollar på samma plåt och ställ i kylskåpet i 1 h.<br>Sätt ugnen på 160°C.<br>Grädda kakorna (8 st. på en plåt) mitt i ugnen i 12 minuter.<br>Låt svalna ett bra tag innan du flyttar dem från plåten.</p><p style="text-align:center;"><a target="_blank" rel="noopener noreferrer" href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_5020.jpg"> </a>Servera gärna med en klick lättvispad grädde och lite jordgubbar.</p><p style="text-align:center;">LYCKA TILL! ♡</p><p style="text-align:center;"> </p>