<p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.02.53.png"> </a><strong>Släpp allt ni har för händerna. </strong><br /> <strong>Ställ in dagens alla planer.</strong><br /> <strong>Ni MÅSTE baka kakor.</strong><br /> Inte vilka kakor som helst, utan Chocolate chip fudge cookies.<br /> OH hjälp, dessa kakor har tagit mitt kak-bakande till en helt ny nivå.<br /> SÅ otroligt goda!! Finner inga ord för dem.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.03.15.png"> </a>Jag önskar verkligen att jag kunde bjuda in er alla på en mega-kakfest!<br /> Det vore något, va?</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.04.41.png"> </a>Dessa kakor är tjocka, mjuka, lite sega i kanterna och fulla med choklad. Det är så mycket choklad i dessa att jag nästan inte vågar skriva ut receptet..</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.03.57.png"> </a>Denna bild talar för sig själv.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.04.25.png"> </a>Nu ska ni få receptet på dessa himmelska Choklad- fudge kakor.</p> <p style="text-align: center"><em>Chocolate chip fudge</em> cookies:<br /> 150 g Choklad, mörk<br /> 30 g Smör<br /> 2.75 dl Vetemjöl<br /> 3 msk Kakao<br /> 1.5 tsk Bakpulver<br /> 0.5 tsk Salt<br /> 2 Ägg<br /> 1 dl Strösocker<br /> 0.75 dl Farinsocker<br /> 2 tsk Vaniljsocker<br /> 100 g Mjölkchoklad, hackad<br /> + Chocolate chip/chunks att strö över kakorna innan gräddning.</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att sätta ugnen på 150°C.<br /> Klä två plåtar med bakplåtspapper.<br /> Smält den mörka chokladen och smöret i en värmetålig skål i micron, 15 sek i taget, rör om mellan gångerna tills allt smält. Ställ åt sidan.<br /> Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig, ställ åt sidan.<br /> Vispa ihop ägg, strö- och farinsocker och vaniljsocker.<br /> Tillsätt de torra ingredienserna i äggsmeten, vispa tills allt är jämnt blandat, inte mer än så!<br /> Blanda ner chokladsmöret och mjölkchokladen.<br /> Skopa upp smeten på plåtarna, det blir 14 kakor.<br /> Strö över lite chocolate chips- eller chunks.<br /> Grädda i mitten av ugnen i 12 minuter.<br /> Låt svalna helt på plåten ett bra tag innan du lyfter bort dem.<br /> Men det är helt okej att ta en sked och smaka på en av kakorna på en gång.<br /> Eller på två av kakorna, det gjorde jag..<br /> Fast jag smakade inte på dem. Jag åt upp dem..</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/Skärmavbild-2015-05-14-kl.-12.03.33.png"> </a>Tycker man om mjölk så ska det givetvis serveras ett glas iskall mjölk till dessa kakor.<br /> I alla fall om min sambo får bestämma. Själv dricker jag saft, men vilket man än väljer så spelar inte det någon roll.<br /> Det är kakorna som det kommer att handla om.</p> <div> <div> <div style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</div> <div></div> <div></div> <div></div> </div> </div>