Dessa Chocolate chip cookies valde jag att göra lite extra piffiga. Och det med strössel. Visst blir det lite roligare med färg? Det blev gott också! En mjuk kaka där det liksom händer lite också när det knastrar lite från strösslet. Riktiga kalaskakor! Såhär såg kakdegen ut. Och på tal om kakdegen.. Försök att inte äta upp den innan du får några kakor, om du kan. Kakdegen är nämligen SÅ himla god! Jag älskar cookie dough. Kolasmaken från muscovadosockret mot chokladen och ja, mums! Chocolate chip cookies med strössel, 20 st: Ingredienser: 220 g rumsvarmt smör 2 ägg 2 dl muscovadosocker 1 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 6 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 nypa salt 3 dl chokladknappar 2 dl karamellströssel Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä två plåtar med bakplåtspapper. Vispa rumsvarmt smör med muscovadosocker och strösocker i din assistent eller med elvisp. Vispa krämigt. Tillsätt sedan ett ägg i taget och vispa ihop. Arbeta ner de torra ingredienserna och knåda ihop en smidig deg. Tillsätt sedan chokladknapparna samt strössel, spara 0.5 dl av varje till topping. Rulla 20 jämnstora bollar och lägg dem på plåtarna, platta till en aning och toppa med extra choklad och strössel. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca. 10 minuter, tag ut och låt svalna innan du lyfter dem från plåten. Se så goda de ser ut, visst? Hoppas att ni ska gilla dem! ♥