Kolla här så ljuvligt. Detta kan faktiskt vara bland det godaste jag bakat! I och för sig så säger jag så ganska ofta, mest nu för att jag älskar Chocolate chip cookies. Och för att det gick så himla fort att baka. Ja. Bland det godaste och bästa helt enkelt! Kakan blir seg och mjuk. Och full med massor av choklad. Chocolate chip cookies i långpanna: 350 g smör, rumsvarmt 2 dl farinsocker 2 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 2 ägg 1 äggula 6.5 dl vetemjöl 1 nypa salt 300 g choklad (jag använder mörk) Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt (30x20cm) med bakplåtspapper. Vispa smör, farinsocker, strösocker och vaniljsocker fluffigt med elvisp. Rör sedan ner resterande ingredienser (utom choklad) och arbeta ihop en smidig- och något kladdig deg. Grovhacka chokladen och blanda ner 2/3 av den i degen. Tryck ut degen på plåten och strö sedan över resterande choklad. Grädda mitt i ugnen i ca. 15-18 minuter. Tag ut och låt svalna helt innan du skär kakan i bitar. Hoppas att det ska smaka. ♥ Fler recept på Chocolate chip cookies finner ni här.