<div style="text-align: center"> <div> </div> <div>En ledig lördag som spenderats med kameran i händerna. Underbart!</div> <div>Idag har jag bland annat fotat dessa syndigt goda kakorna som ni nu ska få recept på.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </p> <div> </div> <div>Dessa kakor är mina favoriter som jag endast tillsatt lite Kanel i.<br />Gissa om de blev goda? Åh, jag älskar kanel! ♥</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Om ni bara kunde känna doften och smaken av dessa kakor genom datorn. <br />Ni bara måste baka dessa kakor! Om ni gillar kanel så kommer ni älska desas kakor.</div> <div> </div> <div> </div> <div><em>Chocolate chip cookies med Kanel:<br /></em>225 g Smör<br />1 3/4 dl Strösocker<br />1 3/4 dl Farinsocker<br />2 Ägg<br />1 1/2 tsk Vaniljsocker<br />1 tsk Bakpulver<br />2 tsk Kanel<br />1/2 tsk Salt<br />6 dl Vetemjöl <br />200 g Choklad, mörk</div> <div> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong>Vispa rumstempererat smör med strö- och farinsocker poröst.<br />Rör ner ägg, vaniljsocker och salt i smörsmeten.<br />Sikta ihop bakpulver och vetemjöl i en bunke för sig och arbeta sedan in det i smeten.<br />Hacka chokladen och rör ner den i degen.<br />Rulla in degen i plastfolie och låt vila i kylskåpet i en halvtimme.<br />Sägg ugnen på 175°C och klä två plåtar med bakplåtspapper.<br />Tag ut degen och dela den i 12 delar.<br />Rulla varje bit till en boll och lägg sex bollar på varje plåt, platta EJ till dem.<br />Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.</div> <div>Låt svalna en aning innan du lyfter över kakorna till ett avsvalningsgaller.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> <div>LYCKA TILL! ♡</div> <div> </div> </div> <div> </div> </div> </div>