<p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6103.jpg"> </a>En bild säker mer än 1000 ord, har jag hört.<br /> Denna bild säger mer än så till och med.<br /> En fryst Jordgubbscheesecake på en kladdkakebotten.<br /> VAD kan möjligtvis gå fel? - Ingenting!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6116.jpg"> </a>Denna cheesecake är den godaste Cheesecake jag någonsin ätit och bakat.<br /> Den är underbart god. Så ljuvlig!<br /> Det finns ingenting som skulle beskriva sommar på ett fat bättre än denna kaka.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/oimg_6139.jpg"> </a>Nu ska ni få receptet. ♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Kladdkakebotten:<br /> </em>185 g Smör<br /> 3 Ägg<br /> 3.5 dl Strösocker<br /> 2.5 dl Vetemjöl<br /> 1 dl Kakao<br /> 1 msk Vaniljsocker</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Fyllning:<br /> </em>200 g Philadelphiaost<br /> 1.5 dl Strösocker<br /> 1 msk Vaniljsocker<br /> 3 Äggulor<br /> 6 dl Vispgrädde<br /> 75 g Vit Choklad, fint hackad<br /> 0.5 l Jordgubbar</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>För kladdkakan: Börja med att sätta ugnen på 180°C och smöra- samt mjöla en springform på 26 cm.<br /> Smält smöret, blanda alla ingredienser till en jämn smet och häll upp det i formem.<br /> Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i 15-20 minuter, kanterna ska vara fasta men mitten ska "vobbla" lite när du skakar på formen.<br /> Låt kakan svalna helt, gärna i kylskåp.<br /> -<br /> Vispa upp grädden till fyllningen och ställ åt sidan.<br /> Rör ihop philadelphia med strösocker, vaniljsocker och en äggula i taget.<br /> Rör ner den hackade chokladen i färskostsmeten.<br /> Vänd ner den vispade grädden.<br /> Mosa jordgubbarna med en gaffel och vänd ner dem i gräddblandningen.<br /> Vänd runt ordentligt.<br /> Häll upp smeten i formen ovanpå kladdkakan och ställ in i frysen i minst 4-5 h, gärna över natten.<br /> Tag fram kakan en stund innan serverings så att den blir lättare att skära i.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/07/img_6113.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <div class="article-content"> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</p> </div> </div> </div> </div> <div class="meta"></div>