Cake pops. Ljuvliga klubbpinnar med en kakboll i ena änden. Perfekt att svänga ihop om du har en bit sockerkaka över efter ett kalas eller liknande. Funkar även att göra på kladdkaka eller t.ex. brownie. Mina är lite fuktiga pga. att jag haft dem i frysen. Jag ville prova för att se så att det funkade och det gjorde det. Det enda som blir är denna kondens när de tinar. Men det är ju inte hela världen, visst? :-) Se så ljuvligt gott det ser ut! Åh de är så goda. Går hem hos såväl stora som små på vilket kalas- eller vilken fikatillställning som helst. Det lovar jag. Cake pops, ca. 25 st: Ingredienser: 500 g sockerkaka 200 g färskost rivet skal från 1 citron 300 g mjölkchoklad strössel & klubbpinnar (jag använder grillpinnar) Gör så här: 1. Börja med att smula sockerkakan i en skål. Tillsätt färskosten och citronskalet, knåda ihop en smidig deg med händerna. 2. Rulla sedan degen till 25 jämnstora bollar. 3. Smält chokladen över ett vattenbad på låg värme. Doppa ena änden av klubbpinnarna i chokladen och stick sedan ner dem i bollarna. Frys i 20 minuter. 4. Tag ut de frysta bollarna och doppa dem i chokladen (du kanske behöver värma på chokladen en aning igen). Ställ dem på en bakplåtspappersklädd bricka och garnera med strössel. Hoppas att det ska smaka! ♥ Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥