Jag. Är. I. Himlen. Dessa bullar får mig att tänka tillbaka på tiden när jag var lite mindre. I 12-års åldern åt jag sådana här bullar med min dåvarande bästa kompis, nästan varje dag.Vi cyklade till bageriet var- och varannan dag när vi hade sommarlov, endast för att köpa Desiréebullar. Nu har jag äntligen fått ihop ett recept på bullar som smakar precis som de jag åt när jag var liten.Och eftersom att smaken på dessa kommer att ta er till himlen så är det klart att ni också ska få ta del av receptet. Börja med att göra en vanlig bulldeg.Här har ni ett recept på en superbra vetedeg. Grädda bullarna i nedre delen av ugnen i ca 8-10 minuter.Låt sedan bullarna svalna helt på galler.Under tiden bullarna svalnar så kan du passa på att göra fyllningen. Fyllning:2 dl Marsankräm2.5 dl Vispgrädde-Vispa ihop marsankrämen och ställ den i kylskåpen en stund.Vispa grädden ganska hårt.Blanda ihop grädden och marsankrämen ordentligt. - Tryck sedan ner fingret i bullarna och spritsa i krämen.-Pensla bullarna i smält smör och doppa dem sedan i en socker- och kanelblandning. Njut sedan av dina alldeles egna Desiréebullar! MUMS! LYCKA TILL! ♡