Igår när det regnade så passade jag på att ha en "hemma-dag". Bland annat så innebar det att baka bullar, som jag älskar att göra när det regnar ute.Den här gången blev det nya smaker och jag har för tillfället svårt att säga vilken min favoritbulle är.. Jag fyllde bullarna med rörsocker, vanilj och citron. Det belv en himmelsk kombination och bullarna blev inte sådär söta, utan mer fräscha. Jag tänkte nu dela med mig av detta recept till er, och hoppas på att ni aldrig kommer tröttna på kategorin "Sötebröd" här på bloggen. För Sötebröd och Bullar är min favorit att baka! Ca 25 bullar. Ingredienser:50 g Jäst3 dl Mjölk, kall1 Ägg3 msk Rörsocker150 g Smör, rumsvarmt 8-10 dl Vetemjöl Fyllning:Skalet av 1 Citron, finrivet150 g Smör1 1/4 dl Rörsocker2 tsk Bourbon Vaniljpulver Garnering:1 ÄggPärlsocker Gör så här:Börja med att röra ihop ingredienserna till fyllning och ställ den åt sidan.-Smula ner jästen i en bunke och häll över den kalla mjölken.Rör tills jästen är upplöst.Tillsätt ägg och rörsocker.Klicka ner smöret och tillsätt sedan mjölet.Arbeta ihop till en smidig, men något kladdig deg.-Stjälp upp degen på mjölat bakbord.Kavla ut den till en rektangel ca 35x50 cm.Bred fyllningen över halva degen och vik därefter degen dubbel.Sporra upp degen i smala längder och tvinna dem till knutar.Lägg i bakformar och låt jäsa till knappt dubbel storlek, 50-60 minuter.-Sätt ugnen på 250°C.Pensla bullarna med lätt uppvispat ägg och strö sedan över pärlsocker.Grädda i mitten av ugnen i 6-8 minuter.-Låt svalna på galler innan du avnjuter dem till ett glas kall mjölk! LYCKA TILL! ♡