Kärleksmumsbullar, ja alltså chokladbullar med kärleksmumsglasyr. Detta kan vara det godaste jag smakat på LÄNGE! Tänk er en smarrig bulle med smak av kaffe och choklad, smörfyllning och så kärleksmumsglasyr på det. Hallelujah! Om ni gillar kärleksmums så kommer ni att älska dessa bullar, det kan jag lova! Missa inte att följa mig bakom kulisserna på Instagram & Facebook. ♥ Kärleksmumsbullar, 25 st: Bulldeg: 2 dl kokt, avsvalnat kaffe 3 dl kall standardmjölk 50 g jäst 1 dl strösocker 1 ägg 0.5 dl kakao 1 msk vaniljsocker 0.5 tsk salt 150 g saltat smör, rumsvarmt 11-12 dl vetemjöl special + 1 ägg att pensla med Fyllning: 200 g rumsvarmt saltat smör 2 dl farinsocker 0.5 dl kakao 1 msk vaniljsocker Glasyr: 150 g smör 7.5 dl florsocker 4.5 msk kakao 3 tsk vaniljsocker 0.75 dl kokt kaffe Garnering: 1-2 dl kokos Gör så här: Fyllning: Börja med att vispa ihop alla ingredienser till fyllningen med en elvisp eller i en matberedare, ställ åt sidan. Bulldeg: 1.Häll kaffe och mjölk i bunken till din assistent. Smula ner jästen och tillsätt strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker och salt. Rör om tills jästen löst sig. 2. Tillsätt smöret i bitar och arbeta in vetemjölet lite i taget tills degen släpper från bunkens kanter. 3.Stjälp upp degen på mjölat bakbord och kavla sedan ut till en stor kvadrat (ca. 1 cm tjock deg). Bred på smörfyllningen och vik degen på mitten. Skär i två centimeter breda remsor som du tvinnar- och snurrar till bullar, lägg sedan på en bakpappersklädd plåt. 4. Låt bullarna jäsa under bakduk i ca. 1.5 h. Pensla sedan med ägg. Sätt ugnen på 225°C när det är 20 minuter kvar av jästiden. 5. Grädda bullarna mitt i ugnen i ca. 8 minuter. Tag ut och låt svalna. Glasyren: 1. Smält smöret i en stor kastrull och rör sedan ner resterande ingredienser. Rör ihop en slät glasyr. 2. Tag av från värmen och låt svalna en aning innan du breder glasyren på bullarna. 3. Toppa med kokos. Hoppas att ni ska gilla mina kärleksmumsbullar! ♥