[caption id="attachment_2146478134" align="aligncenter" width="708"] Att sätta fram ett sådant här bröd på bordet vid middagen kommer att uppskattas av alla runt bordet. Brödet blir saftigt i mitten och krispigt på ytan. Ett perfekt tilltugg till vilken måltid som helst. Sätt fram det medan ni väntar på att maten ska bli klar, det är mysigt att småäta lite innan maten. Mysigt & socialt. Och GOTT![/caption] Det här bröder tar inte mer än 10 minuter att svänga ihop, så länge självaste limpan är klar det vill säga. Du kan använda en hembakad limpa eller så kan du göra som jag - köpa ett gott grekiskt lantbröd på ett bageri. Eller varför inte ett surdegsbröd? Det blir ännu godare! Crack bread med ost & vitlök, 1 limpa: 1 limpa ostskivor - valfri mängd 75 g smör 2 vitlöksklyftor 0.5 tsk chiliflakes 0.5 kruka persilja salt & peppar efter smak Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Smält smöret och blanda ner pressad vitlök, chiliflakes, hackad persilja, salt och peppar. Skär hela limpan i "rutor". Tryck ner osten i skårorna och ringla sedan över smörblandningen. Grädda mitt i ugnen i ca. 5 minuter. Tag ut och servera direkt. Missa inte filmen på när jag bakar detta bröd. Den finner ni här lite senare under dagen. :) Ha en toppenfin söndag. Var rädda om er. Kram ♥