Åh, äntligen är vi hemma efter en underbar helg i Uddevalla på EnduroSM.Och äntligen är jag tillbaka med bakningen! Så himla efterlängtat även fast det bara gått tre dagar. Till dessa Baguetter gjorde jag även hemgjort smör.Att kärna sitt eget smör är både kul, enkelt och gott!Detta smör är med smak av Himalayasalt & Vitlök - ljuvlig kombination! Nu ska ni få ta del av detta superenkla recept som ger underbart goda baguetter! Ingredienser:50 g Jäst5 dl Vatten, 37°C 1 1/2 msk Olivolja12 1/2 dl Vetemjöl 2 1/2 tsk Salt Gör så här:Börja med att röra ut jästen i vattnet.Tillsätt olja och salt.Arbeta in vetemjölet och jobba ihop en fin och smidig deg.Låt sedan degen jäsa under bakduk i 1 timme.-Sätt ugnen på 250°C.Stjälp upp degen på ett väl mjölat bakbord.Dela degen i tre lika stora delar och vrid ut dem till baguetter.Klä en plåt med bakpapper och lägg över baguetterna.Pudra över mjöl och låt jäsa under bakduk i 30 minuter.-Grädda baguetterna i mitten av ugnen i 20-25 minuter.Låt bröden svalna på galler. Serveras gärna ljumma med Vitlökssmör! :-) LYCKA TILL! ♡