Detta är mitt absoluta favoritbröd när det kommer till att baka bröd med bakpulver istället för jäst.Det tar max 30 minuter från att du tagit fram ingredienserna till du sitter och tuggar på nygräddat bröd.Det går inte bara väldigt fort och är enkelt att baka, utan det är otroligt gott också! Ingredienser:3 dl Vetemjöl2 dl Vetemjöl Special2 1/2 dl Vatten1 1/2 msk Bakpulver1/2 tsk Salt1 msk Sirap Gör såhär:Sätt ugnen på 200° C och klä en plåt med bakplåtspapper.Blanda sedan båda mjölsorterna, salt och bakplver i en bunke.Tillsätt vatten och sirap, och rör om tills degen går ihop.Arbeta sedan degen för hand i ca 5 minuter till du fått en smidig deg.Forma degen till en rulle och dela den i nio lika stora delar.Rulla alla delar till bollar och lägg på plåten.Grädda sedan bröden i mitten av ugnen i 12-15 minuter. Serveras nybakade med smör och ost. LYCKA TILL! ♥