<p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/tyututu.jpg"> </a>Hej på er! ♥<br /> Idag mår jag bättre. Febern är helt borta och jag har varit ute och sprungit ärenden hela dagen.<br /> Kom precis hem och kom på att jag tidigare var ute och fotade denna goding. ↑<br /> Vad passar bättre än lite sommartema denna vecka lagom till Midsommarafton på fredag?<br /> Det blir mycket Jordgubbar i veckan. Dels för att det inte finns någonting som bättre säger "sommar" än en dessert med skolmogna små gubbar och även för att jag bara älskar Jordgubbar.</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/img_5820.jpg"> </a>Själv är jag inte alls särskilt förtjust i Bananer.<br /> Jag äter det faktiskt inte alls om jag ska vara ärlig.<br /> Ibland kan det hända att jag mixar ner en i min morgonsmoothie bara för att jag har bananer hemma som sambon inte ätit upp. Men så länge jag slipper känna smaken och konsistensen så går det bra, ha ha..<br /> Tillbaka till ämnet. Bananer. Denna paj/tårta "ska" egentligen bakas med bananer.<br /> Men om ni frågar mig så är den både festligare till utseende och mycket, mycket godare i smaken än en så kallad "Banoffee-paj".</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/img_5792.jpg"> </a>Ja, denna kommer lätt att bli en favorit i Midsommar, det kan jag lova.<br /> Och att det inte krävs någon ugn är perfekt.<br /> Alla har inte tillgång till ugn där det ska firas Midsommar.<br /> Denna är då helt perfekt!<br /> Det krävs just inget arbete heller. Kan det bli bättre?</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/img_5814.jpg"> </a>Nu ska ni få receptet. ♥</p> <p style="text-align: center"><em>Strawtoffee-paj:<br /> </em>150 g Smör<br /> 300 g Digestivekex<br /> 1 burk Karamelliserad Mjölk<br /> 500 g Jordgubbar<br /> 3.5 dl Vispgrädde, 20%<br /> + Valfri dekoration</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att klä en springform/pajform 23 cm med plastfolie.<br /> Smält smöret och lägg digestivekexen i en plastpåse.<br /> Förslut påsen och banka sönder kexen med hjälp av en kavel<br /> Blanda ner kexen i det smälta smöret.<br /> Häll ut kexsmulet i formen och tryck ut det till en hård och jämn botten.<br /> Ställ i kylskåpet i 1 h.<br /> -<br /> Vispa upp kolakrämen lite lätt, skär jordgubbarna i skivor och vispa grädden.<br /> När botten stått i kylskåpet i en timme så lyfter du över den till ett tårtfat, tag bort folien.<br /> Bred kolakrämen över hela botten.<br /> Lägg på jordgubbarna och sedan vispgrädden.<br /> Toppa med valfri dekoration.</p> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/06/img_5824.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</p>