Jag kände att eftersom att jag ändå skulle baka kardemummabullar och semlor denna vecka så kunde jag lika gärna slå två flugor i en smäll. Och det resulterade i Semmelbullar. I och med att detta är just Kardemummabullar så blir dessa Semmelbullar mycket saftigare än vanliga. Det är mer smör i degen, det är lite hål i bullen som enkelt fylls med massa mandelmassa och pärlsockret on top är bara pricken över i. Semmelbullar, 12 st: 10 st saftiga kardemummabullar - recept här 200 g mandelmassa 0.5 dl mjölk 5 dl vispgrädde + florsocker Gör så här: Börja med att följa receptet till bullarna. Skippa kanelen och tag lite extra kardemumma istället. Riv mandelmassan och blanda den med mjölken. Vispa upp grädden och blanda ner två skedar vispad grädde i mandelmassan. Skär av toppen på bullarna, gröp ur dem en aning och fyll dem med mandelmassan. Spritsa över vispgrädde, tryck fast locket och pudra över med florsocker. Ni måste prova! Detta är galet gott. Lycka till! ♥ Fler Semmelrecept: Semlecupcakes Semmeltårta Semmelcroissant Semmelpizza Minisemlor Nutellasemla Semmelwhoopies Klassiska Semlor