Hej fina ni! Hoppas att allt är bra med er och att solen lyser på er idag. Jag började dagen med ett Yogapass. Och nu sitter jag i bilen med sambon på väg till Karlstad. Han ska in på Magnetröntgen. Jag håller sällskap och bjuder på Kakor under bilresan.. ;)) Jag kan bara inte slita mig från mina ljuvliga Browniekakor som jag bakade igår.. Dessa kakor är sådär enkla att svänga ihop och blir tjocka med sega kanter och mjuk mitten. Fyllda med massor av choklad. Kan liksom inte bli bättre! Jag toppade med lite Chokladknappar och Flingsalt. Flingsalt är liksom "the cherry on top". Det är supergott! Jamen ni ser ju.. Browniekakor, 15 st: 300 g Choklad, 70% 30 g Smör 2 Ägg 1.5 dl Strösocker 1 tsk Vaniljsocker 0.5 tsk Bakpulver 3.5 dl Vetemjöl 0.5 dl Kakao 0.5 tsk Salt + Flingsalt & Chokladknappar - valfritt - Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper. Smält ihop 225 g av Chokladen med smöret i en kastrull på låg värme. Ställ åt sidan. Rör ihop ägg, strösocker och vaniljsocker i en bunke - Vispa ej! Tillsätt de torra ingredienserna samt den smälta chokladblandningen i äggsmeten. Rör ihop till en jämn, kladdig deg. Hacka resten av chokladen (75g) och arbeta in det i degen. Klicka ut 5 jämnstora bollar på plåten - fler får inte plats! Så upprepa igen när den första plåten är färdig. Strö över flingsalt och chokladknappar. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. Låt svalna en aning på plåten innan du flyttar på kakorna. Lycka till med att baka dessa ljuvliga Browniekakor! Stor kram. ♥ Fler recept på → Kakor ←.