<p style="text-align: center">Hello! ♥<br /> Idag har jag varit ute i regnovädret och fotat en massa.<br /> Det är så himla roligt att fota, speciellt när bilderna blir precis som man önskar.<br /> Idag blev mina bilder precis som jag önskade och det gör mig jätteglad.<br /> Jag kan stolt visa upp bilderna här i bloggen utan att känna "äh, de DUGER".<br /> Jag var ute i trädgården igår och plockade massvis med rabarber, vi har hur mycket som helst redan.<br /> Så i morse svängde jag ihop lite rabarbercheesecake i olika glasburkar.<br /> Det blev både fint och himmelskt gott.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4849.jpg"> </a>Detta är verkligen sommar i en burk.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4840.jpg"> </a>Jag hoppas att ni kommer prova denna, om inte nu men i sommar.<br /> För denna vill ni inte gå miste om. Det kan jag lova.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4884.jpg"> </a>♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4860.jpg"> </a>Nu ska ni få receptet på denna sommardröm.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Botten:<br /> </em>3 msk Smör, smält<br /> 10 st Maryland cookies<br /> -<br /> Krossa kakorna och blanda sedan ner smöret.<br /> Täck botten av dina glasburkar med kaksmulet.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Rabarber- och Hallonkompott:<br /> </em>7 dl Rabarber, hackade i bitar<br /> 3 dl Hallon<br /> 2 dl Strösocker<br /> -<br /> Lägg alla ingredienser i en kastrull, på hög värme på spisen.<br /> Rör om hela tiden tills saften börjar släppa ur bären.<br /> Säng värmen till medelhög och låt sjuda i 10 minuter.<br /> Häll upp på burk och låt svalna helt.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>Ostkräm:<br /> </em>200 g Philadelphiaost<br /> 2 dl Vispad grädde<br /> 1.25 dl Strösocker<br /> 2 tsk Vaniljsocker<br /> -<br /> Rör ihop ost och strösocker.<br /> Vispa grädden till toppar bildas.<br /> Blanda ostkrämen med den vispade grädden.<br /> Skeda ner ostkrämen över botten i dina glasburkar.<br /> Låt stå i kylskåp 2-3 h.<br /> Häll sedan på kompotten på toppen.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4896.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <div> <div> <div style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</div> <div></div> <div></div> </div> </div> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/05/IMG_4840.jpg"><br /> </a> </p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 13px"> </span></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">