<p style="text-align: center">Hej på er!<br /> Jag fick en fråga av en bloggläsare här om dagen.<br /> "Undra hur många kilo socker din blogg innehåller?".<br /> Ha ha, ja du..<br /> Det är en hel del kan jag lova. Allt är sockersött här.<br /> Liksom en sådan där sockersöt värld som inte finns mer än i sagor.<br /> I alla fall så kommer ni därför att få ett recept idag som inte innehåller något annat socker än möjligtvis lite Fruktsocker.<br /> Jag har många gånger fått önskningar om att blogga om nyttiga recept också.<br /> Så idag kommer ett sådant. <em>Ett nyttigt recept</em>. Utan socker och andra onödiga tillsatser.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/10/jpg10"> </a>Fruktläder. Eller som jag gillar att kalla de - <strong>Bärremmar</strong>.<br /> Godisremmar på ett nyttigare vis. LJUVLIGT goda.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/10/jpg7"> </a>Jamen tänk er att få äta godis varje dag. Till frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmat.<br /> UTAN att få minsta dåligt samvete?<br /> Det är precis vad du kan göra ifall du svänger ihop dessa remmar.<br /> Det enda du behöver är... <em>Bär</em>.<br /> Om bären är sura kan du mixa ner en halv banan, men det är absolut inget måste.<br /> Surt godis har ju aldrig varit fel, eller hur?</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/10/jpg9"> </a>Jag har gjort en sats med Röda vinbär och en sats med blåbär.</p> <p style="text-align: center"><em>Bärremmar:<br /> </em>500 g Bär<br /> 0.5 Banan - valfritt</p> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong>Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper och sätta ugnen på 50°C.<br /> Mixa bären till en slät puré - mixa ner bananen om du vill ha lite sötma.<br /> Bred ut bärpuréen på plåten.<br /> Torka mitt i ugnen i 4-5 h, tiden varierar beroende på hur effektivt ugn du har. Det kan även ta 6-7 h. När Fruktlädret inte längre är det minsta kladdigt så är det klart.<br /> Sätt en sked i springan så att luckan är lite öppen hela tiden.<br /> <em>Det gör du endast för att släppa ut all fukt.</em><br /> Klipp lädret till remmar och förvara i tätslutande burk med lock.</p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/fridasbakblogg/files/2015/10/jpg11"> </a></p> <p style="text-align: center">LYCKA TILL! ♥</p>