<p style="text-align:center;">Hej på er!<br>Jag fick en fråga av en bloggläsare här om dagen.<br>"Undra hur många kilo socker din blogg innehåller?".<br>Ha ha, ja du..<br>Det är en hel del kan jag lova. Allt är sockersött här.<br>Liksom en sådan där sockersöt värld som inte finns mer än i sagor.<br>I alla fall så kommer ni därför att få ett recept idag som inte innehåller något annat socker än möjligtvis lite Fruktsocker.<br>Jag har många gånger fått önskningar om att blogga om nyttiga recept också.Så idag kommer ett sådant. <i>Ett nyttigt recept</i>. Utan socker och andra onödiga tillsatser.</p><p style="text-align:center;">Fruktläder. Eller som jag gillar att kalla de - <strong>Bärremmar</strong>.<br>Godisremmar på ett nyttigare vis. LJUVLIGT goda.</p><p style="text-align:center;">Jamen tänk er att få äta godis varje dag. Till frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmat.<br>UTAN att få minsta dåligt samvete?<br>Det är precis vad du kan göra ifall du svänger ihop dessa remmar.<br>Det enda du behöver är... <i>Bär</i>.<br>Om bären är sura kan du mixa ner en halv banan, men det är absolut inget måste.<br>Surt godis har ju aldrig varit fel, eller hur?</p><p style="text-align:center;">Jag har gjort en sats med Röda vinbär och en sats med blåbär.</p><p style="text-align:center;"><i>Bärremmar:</i><br>500 g Bär<br>0.5 Banan - valfritt</p><p style="text-align:center;"><strong>Gör så här:</strong><br>Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper och sätta ugnen på 50°C.<br>Mixa bären till en slät puré - mixa ner bananen om du vill ha lite sötma.<br>Bred ut bärpuréen på plåten.<br>Torka mitt i ugnen i 4-5 h, tiden varierar beroende på hur effektivt ugn du har. Det kan även ta 6-7 h. När Fruktlädret inte längre är det minsta kladdigt så är det klart.<br>Sätt en sked i springan så att luckan är lite öppen hela tiden.<br><i>Det gör du endast för att släppa ut all fukt.</i><br>Klipp lädret till remmar och förvara i tätslutande burk med lock.</p><p style="text-align:center;">LYCKA TILL! ♥</p>