Jag finner inga ord. Denna chokladfondant är bara FÖR god. Och aningens för enkel att svänga ihop.. Det är för bra för att vara sant. På riktigt. Jag har aldrig varig med om någonting som är så enkelt att göra, går så fort och ändå blir så gott. Detta är alltså en liten chokladbakelse som har en mjuk, genomgräddad skorpa och ett inkråm av chokladsmet som rinner ut. Precis såhär såg det ut när jag stack ner skeden i min fondant. Kan ni förstå varför det inte finns ord? Är det någonting som kommer att göra succé på alla hjärtans dag så är det dessa chokladbakelser. Nu ska ni få receptet. ♥ Chokladfondant: 100 g Smör 75 g Choklad, 70% 1 tsk Vaniljextrakt 2 Ägg 1 Äggula 1 dl Florsocker 6 msk Vetemjöl Hallonhonung: 100 g Hallon, frysta 2 msk Honung, flytande Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 200°C och smörja 7 formar av en muffinsplåt. Smält sedan smör och choklad i en värmetålig skål i micron, i 1 min. Rör om och värm ytterligare 30 sek i micron. Tillsätt vaniljextrakt och florsocker, rör om. Knäck i äggen och äggulan, vispa ihop. Sikta sedan i mjölet och rör ihop en klumpfri smet. Fördela smeten jämnt i formarna. Grädda i mitten av ugnen i 6-7 minuter. Kanterna ska vara klara medan mitten ska vara rinnig. Låt svalna någon minut i formarna innan du vänder upp dem på ett serveringsfat. - Värm hallon och honung i micron tills hallonen blivit varma. Rör om ordentligt och mosa bären med baksidan av en sked. - Häll hallonhonung över bakelserna och servera dem ljumna. LYCKA TILL! ♡