Hej! ♥ Vilken underbar morgon morgon jag har haft. Jag startar dagarna med att gå ner till bryggan och sitta där en stund med hundarna. Sedan går vi en promenad innan vi går in och äter frukost. Det är helt fantastisk. Och vilken vår vi har! Så härligt. Igår var vi iväg på middag hos "svärmor" och med oss hade vi en ljuvlig kladdkaka med smak av after eight. Den tänkte jag att ni ska få recept på nu. Kombinationen After eight och Jordgubbar är oslagbar. Och just därför toppade jag denna kladdkaka med massa Jordgubbar. Det var inte alls nödvändigt med glass eller grädde till denna kaka vilket gjorde den till en perfekt gå-bort-kaka. När jag skar i denna kaka så rann det ut massa smält after eight. Den blandningen med smält after eight, seg kladdkaka och färska jordgubbar.. Ja, ni förstår nog själva! Nu ska ni få receptet. After eight- Kladdkaka: 150 g Smör 3 Ägg 1.5 dl Strösocker 4 msk Kakao 1 tsk Vaniljsocker 2 dl Vetemjöl 1 nypa Salt 25 After eight- plattor - + Jordgubbar Gör så här: Börja med att sätta ugnen på 150°C och smöra- samt mjöla en springform, 20-22 cm. Smält smöret och låt svalna en aning. Rör ihop ägg och strösocker. Tillsätt sedan kakao, vaniljsocker, vetemjöl och salt och rör ihop en jämn smet. Rör till sist ner det avsvalnade smöret. Häll smet i formen så att det täcker botten. Lägg ut alla after eight- plattor över smeten, på varandra. Bred sedan ut resten av smeten så att den täcker all after eight. Grädda kakan mitt i ugnen i 25-20 minuter. Kakan ska vara kladdig när den kommer ut ur ugnen, men inte "dallring" när du skakar på formen. Låt kakan svalna i formen innan du tar bort kanten. LYCKA TILL! ♡