<p style="text-align: center">Hej på er!<br /> Tack snälla för den respons jag fått på min himmelska Jordgubbstårta.<br /> Det är SÅ himla roligt när ni skriver- och skickar bilder till mig på det ni bakat efter mina recept.<br /> Tårtan har gjort succé på internet och jag skymtar bilder på den både här och där.<br /> Det är superkul! Tack! ♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/05/IMG_4769.jpg"> </a>Ni vet väl att det är CHOKLADBOLLENS DAG imorgon?<br /> Det är väl någonting som vi baktokiga människor håller reda på..<br /> Och bara för att det är den dagen imorgon så ska ni nu få ett recept på ljuvliga chokladbollar med After eight.<br /> De är så goda att hälften (nästan) vore nog.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/05/IMG_4760.jpg"> </a>Jag vet inte om jag någonsin igen kommer vilja göra "vaniljs" chokladbollar..<br /> Dessa placerar sig lätt som delad nummer 1 på min chokladbollslista tillsammans med Nutellabollarna.<br /> Ja, jag har en sådan lista.. Har inte alla det? :-$</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/05/IMG_4789.jpg"> </a>Nu ska ni få receptet. ♥</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><em>After eight- chokladbollar:<br /> </em>100 g Smör<br /> 1 dl Strösocker<br /> 0.75 dl Vispgrädde<br /> 2 msk Kakao<br /> 1 tsk Vaniljsocker<br /> 1 litet pkt After eight<br /> 10-12 dl Havregryn</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /> </strong> Börja med att smälta after eight försiktigt över ett vattenbad.<br /> Vispa smör och strösocker fluffigt med elvisp/assistent på hög hastighet.<br /> Tillsätt grädden och vispa till en smet.<br /> Vispa ner kakao, vaniljsocker och den smälta after eight- chokladen.<br /> Vispa till sist ner havregryn på hög hastighet så att grynen krossas.<br /> Låt stå i kylskåp mist 1 h.<br /> Rulla till bollar och rulla sedan i pärlsocker.<br /> Förvaras i tätslutande burk med lock i kylskåpet.<br /> Går utmärkt att frysa in.</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><a href="https://fridasbakblogg.se/wp-content/uploads/2015/05/IMG_4803.jpg"> </a>Ha en härlig Chokladbolls-dag imorgon!</p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <div> <div> <div style="text-align: center">LYCKA TILL! ♡</div> <div style="text-align: center"></div> </div> </div> <div></div> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center">