<div style="text-align: center"> <div> <div> <span style="font-size: 13px">Kladdkakstemat är över för denna gång. Men jag har ett par Kladdkake-recept som jag måste provbaka snarast, så det kommer att dyka upp en kladdkaka då och då. Det jag kommer att ge er recept på idag är ingen kladdkaka. Det är en botten gjord av kaksmulor och smör, sedan är det en Choklad- och after eight tryffel. </span></div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> <span style="font-size: 13px">Dessa bitar är livsfarliga. De är syndigt goda och försvinner innan man ens hinner ställa ned kakfatet på bordet.</span></div> </div> <div> <div> <div> </div> <div> </div> <div><span style="font-size: 13px"> </span></div> <div> <div> <div> <span style="font-size: 13px">Det är även väldigt enkelt att göra dessa after eight- rutor Läs receptet så förstår ni nog. :-)</span></div> </div> <div> </div> <div><em>After eight- rutor:</em></div> </div> </div> <div>250 g Chocolate chip cookies<br />65 g Smör, rumsvarmt<br />-<br />100 g Mörk Choklad<br />100 g Mjölkchoklad<br />200 g After eight<br />1 3/4 dl Vispgrädde<br />1/4 dl Mjölk<br />50 g Smör<br />+ Valfri garnering</p> </div> <div> </div> <div><strong>Gör så här:<br /></strong> Börja med att klä en form, ca 20x20 cm, med bakplåtspapper.<br />Mixa kakorna i en matberedare och rör sedan ihop smulorna med det mjuka smöret.<br />Tryck ut massan i formen till en tunn botten.<br />Låt stå i kylskåpet medan du gör tryffeln.<br />-<br />Smält ihop chokladen med after eight, grädde, mjölk och smör - på låg värme.<br />Häll tryffeln över den kalla botten och låt svalna.<br />Garnera med någon form av strössel om så önskas.<br />När formen har svalnat så ställer du den i kylskåpet i minst 3 h. <br />Skär sedan i bitar! </p> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> <div> </div> <div> </div> </div> <div> </div> <div> <div>LYCKA TILL! ♡</div> <div> </div> </div> </div> </div> </div>