<div style="text-align: center"> <div> </div> <div>Idag är det den 18e december, vilket betyder att det är Kakans dag idag.<br />Vad passar då bättre än ett recept på dessa kakor med extra allt?</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div>Dessa kakor är fullproppade med fin Choklad, After eight och Polkakross.<br />De är verkligen SÅ goda och lagom söta.</div> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div> </div> <div>Nu ska ni få receptet på dessa mumsiga kakor.</div> <div> </div> <div> </div> <div><em>Chocolate chip After eight Cookies med Polkakross:<br /></em>110 gram Smör<br />1 3/4 dl Farinsocker<br />1/2 dl Strösocker<br />1 Ägg<br />2 3/4 dl Vetemjöl<br />1 1/2 tsk Bakpulver<br />1/2 dl Kakao<br />1 nypa Salt<br />150 g Choklad, 70%<br />10 Polkagriskarameller<br />12 st After eight</div> <div> </div> </div> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"><strong>Gör så här:<br /></strong>Börja med att sätta ugnen på 200°C och klä en plåt med bakplåtspapper.<br />Vispa ihop smör och farin- samt strösocker.<br />Vispa in ägget i smörsmeten.<br />Sikta sedan i mjöl, kako, bakpulver och salt.<br />Rör ihop till en smidig deg.<br />Grovhacka chokladen och krossa polkakaramellerna, arbeta sedan in båda i degen.<br />Dela upp degen i 12 bitar och rulla dem till bollar.<br />Tag en tredjedel från varje boll och rulla till mindre bollar.<br />Lägg 6 degbollar på en plåt, tryck på en after eight på varje och täck sedan över med de små degbitarna.<br />Grädda kakorna i mitten av ugnen i 10-12 minuter.<br />Låt svalna en aning på plåten innan du lyfter över dem till ett avsvalningsgaller.</div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> </div> <div style="text-align: center"> <div> </div> <div> </div> <div> </div> <div> <div>LYCKA TILL! ♡</div> <div> </div> </div> </div>